Hundar är livet!!

Hundar är livet!!

fredag 29 november 2013

En vecka med 4 hundar i huset! Härligt det! Men nu är ordningen återställd!


Underbart med huset fullt av hundar!
"Farbrorn" tog med sig resterande av familjen och firade sin 60 års dag. En annan fick vara kvar hemma och fortsätta svälla... ;) Tur att jag hade de fyrbenta i alla fall! 

(Vykort som kom med posten från födelsedags "barnet")

Tessla fick en hel del vallning gjord under veckan! Lite ris men en hel del ROS! Märks vilken skillnad det blir direkt när det tränas lite mer kontinuerligt, benen har burit och eftersom vi även var husvakt så fanns det inget som talade emot små pass får om dagarna! 
Fokus har legat på känsla och fokus! 
Svårast har vi fortfarande i drivningen, fösningen gillas bättre enligt min lilla tös! DÅ kan man smyga fint på fåren. Måste få till den känslan och kontrollen även på ANDRA sidan tackorna.
Nu ska eventuellt även tackornas bytas ut, kan behövas nytt å fräscht så att det blir ännu mer naturligt, jag måste få bort mer av lydnadsvallningen och då kan de säkert hjälpa mycket med lite nytt i hagen!
Men vi vill inte ha upp mer fart och tryck på den lilla tösen, finns så det räcker! MER fokus, känsla och öppenhet är vad vi strävar efter!


Har även börjat fundera på om det åter igen har varit in en jakthund i hagen?!
En tacka har hela tiden vänt upp mot Tessla under veckan och inte litat på henne och efter granskning har hon "mystiska" märken på ansiktet/nosryggen. 
Hoppas i så fall att tackan stångade ut tänderna på hunden!


I köket är vi gärna med och ser till så allt går rätt till!
Smakprov är vi också duktiga på, framförallt städning! Vi vet ju att det spills en hel del under matlagningen!/Trollen

Medan vi går i väntans tider så har vi eventuellt lite spännande planer för framtiden! KUL! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar