Hundar är livet!!

Hundar är livet!!

söndag 28 september 2014

Sju månader idag och hösten är här!!

Tiden rusar fram, hösten är nu här efter en otroligt härlig sommar. Lucas är 9 månader + och Mixa är redan 7 månader! Skolan med sista kursen har dragit igång och sista (3) månaderna på mammaledigheten har påbörjats.

Vi njuter in i det sista, älskar att vara föräldraledig!!! 😃😃

Det ska bli så spännande att följa mixas resa från valp till stjärna. Än kan hon inte mycket men oj vad hon vill. Vilja har hon, otroligt följsam och är en riktigt envis individ! Det ska bli så roligt att smyga igång träningen med henne! Vi har gått en del spår vilket hon älskar och testat på vindövningar som var kul, träffat får som är lite läskigt och hon gör allt får att få en lekstund och uppmärksamhet! 😆 hoppas att jag kan förvalta hennes fina sidor och utveckla resten så vi når toppen!! Hihi kul kommer vi i alla fall ha!! 😁

Tessla trodde jag var på väg in i tävlingsform men så har vi strul med en trampdyna så det blir till att ta det lite lugnare igen. Annars har vi haft en lång uppbyggnadsfas under sommaren. Fokus har legat mest på bruks å vallning. Hoppas nu att tassen läker ordentligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar