Hundar är livet!!

Hundar är livet!!

måndag 23 juni 2014

Regn å rusk, vi vill ha tillbaka sommarvärmen!

Regnet gör att vi kommer få mycket potatis men den tar bort träningsmotivationen. Trots att vi fått värsta fina brukshindret av min pappa. Mysigare att ligga i soffan med Lucas och slökolla på någon B serie!;)
Annars njuter vi för fullt av all ledighet! Lucas gillar att hålla i hundarna på promenaderna och det är så häftigt att se hur börjat spana in omgivningen! Tänkt vad coolt att få se det mesta för första gången i sitt liv, undrar enormt vad han tänker! <3 bästa ungen!!
Mixa hon växer så det knakar! Vildare och vildare blir hon oxå! Hon är OtrOligt trevlig och jag är så nöjd över vad hon visar sig vara hittills! Minifluffan!

Tessla har jag varit lite orolig för nu när vi börjat träna lite mer så hon fick en riktigt grundlig kontroll hos redog där det visade sig att hon är på G mot en riktigt fin form och visar ingen smärta någonstans... Dock har det visat sig att Mixa biter hål på henne, stackars hundmamman så därav blir hon lite halt å lytt emellanåt! Svårt att tygla det lilla minimonstret.... Men annars har Tessla gått några fina spår de senaste veckorna! Lydnaden har fått vila lite inför kollen hos redog men nu lör vi sätta fast igen!! Även lite får har vi träffat, å där har vi desto mer att jobba på, kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar